DÉ EVENEMENTENLOCATIE VAN MAASTRICHT

Voor een bruisende dance party, een onvergetelijke bruiloft, een zakelijk congres, een strakke presentatie of tentoonstelling, een hip muziekconcert of een gespecialiseerde beurs kunt u in de Maastricht Music Hall geheel conform uw budget rekenen op een uitstekend kader voor uw evenement.

Met een totale oppervlakte van 1000m², is de Maastricht Music Hall uitermate geschikt voor evenementen van 10 tot 1650 bezoekers. De grote zaal (1500 pers.) beschikt over een podium van 70m² met een direct aangrenzend loading dock, zodat er makkelijk opgebouwd kan worden. Tevens kunt u gratis gebruik maken van de kleedkamers bij het podium. Voor kleinere groepen tot 80 personen kunt u beschikken over de kleinere zaal "Mon Plaisir"; met een schitterend uitzicht over de Maas en de stad Maastricht.

Natuurlijk kunnen de zalen ook in combinatie met elkaar gebruikt worden. Bijvoorbeeld als loungeruimte waar uw VIP genodigden met een hapje en drankje verwend zullen worden.

Naast de Maastricht Music Hall is volop parkeergelegenheid voor al uw genodigden of bezoekers. Ook touringcars kunnen hier terecht.

Het management van de Maastricht Music Hall wordt verzorgd door La Bonbonnière, dit is eveneens een multi-functionele evenementenlocatie in het hart van Maastricht

Dish of food

ZAKELIJKE EVENEMENTEN

De Maastricht Music Hall is uitermate geschikt voor het organiseren van uw congres. Door onze gedegen ervaring zijn uw zakelijke bijeenkomsten bij ons in goede handen. Afhankelijk van uw wensen, verzorgen wij voor u de gehele techniek en staan u hier graag, met advies, in bij.

GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN

De zaal is in het midden op te splitsen in 2 delen, zodat ook kleinere gezelschappen hier hun diners e.d. in een intieme sfeer kunnen houden. De grote zaal van de Maastricht Music Hall biedt ruimte voor 1500 bezoekers, en in combinatie met de brasserie beschikt de gehele locatie over een capaciteit van 1650 personen.

GALA'S EN FEESTEN

Dankzij het grote podium van ruim 70m² en een vloeroppervlakte van 1000m² is de Music Hall uitermate geschikt voor dinner shows, dance party's, carnaval vieringen en concerten. Totaal biedt de grote zaal plaats voor 1500 personen voor feestavonden, 650 zitplaatsen in theateropstelling en 350 personen voor een zittend diner.

CATERING

De Maastricht Music Hall heeft sinds Maart 2016, in samenwerking met Maison van den Boer, een complete dienstverlening op het gebied van de organisatie van evenementen en catering. Geheel op maat verzorgd en tot in detail uitgewerkt naar uw persoonlijke wensen en ideeën.

Food
Food

CONTACT

We vertellen u graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden van Maastricht Music Hall. Stuur een e-mail naar info@bonbonniere.nl of bel naar +31 (0)433 500 935.